maanantai 24. syyskuuta 2012

Kotihalli korkattu x 2Salkkarit jatkuu, kotihalli arvottu, Nino treeneissä, Robinia koppilevyllä. Merkeistä päätellen on uuden kauden aika!

Jostakin syystä Maaniitun tulitikkuaskin puolapuut eivät vieläkään ole tarpeeksi kaukana toisistaan, joten kausi vietetään evakossa, tosin tänä vuonna Hyvinkään sijasta etelän lämmössä ja pääsääntöisesti Ruskeasuolla. Jotta joukkue keräisi hiukan kovuutta heti alkuun, niin tämän viikonlopun sunnuntai kuitenkin vietettiin Itä-Helsingissä, Campossa, jossa vierailemaan päästään myös Cupissa sekä tietysti perjantai-iltojen keskittymiskykyä koettelevissa harjoituksissa.

Rusalta löytyvä pakollinen matto puolsi vahvasti päätöstä kotihallista, sillä sen verran sutjakkaasti joukkueemme hoiti mattorullien pyörittelyn keväällä Hyvinkään paikallisessa luolassa. (Osasyynä hallin valintaan toki sekin, ettei Mirvan tarvitse enää liikkua paikasta toiseen ollenkaan). Protestiksi tästä siirtymisestä tosin epäilemme jonkun anonyymin hyvinkääläisen myrkyttäneen koko Nurmijärven vesijohtoveden menneellä viikolla.

Pro nappaa tästä mattoalustalle muuttamisesta järisyttävän edun hallissa kuin hallissa, sillä syksyn aiemmassa Tren turnauksessa, Herra Ninon juuri ennen peliä antamia ohjeita mukaillen, ”kun seuraat näitä maton saumoja, niin löydät perille molempiin suuntiin”. Helpottaa kummasti. Aiemminhan nuo parkettien koripallo- sun muiden viivojen seuraaminen on saanut pelaajamme hieman harhailemaan, mutta nyt on selvät raiteet, joihin luottaa. Keskiympyrä tosin tiedostetaan edelleen suureksi haasteeksi, jonka pyörteistä kokemusta hankittiin jo heti kauden alkuun. Uuden hallin astmakertoimeen liittyen edelleen odotellaan sitä FB-ryhmää - ”Jos sata tykkää, niin E. Kujala ajaa Hyvinkään hallin sähkökäyttöisen siivousmopon Rusalle. Jokaiseen peliin.”

Olosuhteet kauteen siis kunnossa. Toisin kuin Göteborgissa. Hallihan ei vetänyt kuin vaivaiset 700 katsojaa. ”Tää nyt on vähä tällanen”, ”Onneksi saadaan ensi vuonna uusi..isompi ja parempi halli”. No onneksi tosiaan! Koko joukkue onkin todella huolissaan salibandyjoukkueiden oloista Ruotsissa ja toivoo, että siellä saadaan edes jonkunlainen roti asiaan.

PS. Jos/kun Pixbon manageri luet tätä, niin toimitusosoite vanhan hallin lähettämiseksi Nurmijärvelle on edelleen sama J Klubbhusetin sivutoimipiste voidaan pystyttää siinä samalla.

Niin, ja pelejä oli. Kaksi. Jatkoa seuraa 6.10. Happeelassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti