maanantai 15. lokakuuta 2012

No trespassing.


“Kotitaika” jatkuu eli tämänkään viikonlopun jälkeen kukaan ei tiedä mikä halli, missä pukuhuone, millä pelataan ja kenen vastuu. Suominenhan kylvi vastustajiin jo hallin käytävillä pelon siemeniä laulellessaan (jälleen) “Who are you and where are you from? We don’t like when visitors come. AH AH!” Todellisen hämmennyksen kysymys aiheutti heille, jotka tunsivat, etteivät ole juuri mistään kotoisin...  Joukkuetta onkin aivopesty näillä Adamin sanoilla päivittäin ja vierailijavihulaisia karsastetaan jo melkeinpä luonnostaan. Herra Nino tosin jälleen poikkeuksena juoksuttelee pelaajilla sellaisia peltokuvioita, kaarteita ja kiemuroita, höystettynä levottomilla hälytyslähetysäänillä, että kyllä selkeästi jonkunmoisia vierailijoita joltakin planeetalta odotellaan. Tähän mennessä ainoa signaaleihin vastannut on totutusti saman mielentilan omistaja HV, joka erehtyi jo päivää ennen Porvoo-peliä hallille.

Lauantai-illan jännimmät hetket Harryn näkemisen lisäksi koettiin, kun Sirkus Kippilä suoritti Rusan matolle kokovartaloputsausta, mutta nousi onneksi nopsaan ylös. Vanhempi ”näkeehän sen kumpi” Kujala kun nimittäin oli jo hyökkäyskulmassa täysin valmiina tuplakuperkeikkanumeroon, jota on harjoiteltu sinnikkäästi (ja harvemmin menestyksekkäästi) kesätreenien pääteemana. Laitinen oli myös lähtökuopissa ryntäämässä mukaan - tyylipuhdas suoritus olisi kyllä löytynyt takataskusta, mutta ilman mäkihyppypukuaan ei Mirva areenalle suostunut. Katsojille korvauksena menetetystä kokemuksesta tarjottiin tilalle muutama jonglöörauspainotteinen vaihto. Myös maalivahtiosasto kantoi kortensa kekoon; Loisan Ihmismuuri-numero jatkui koko viikonlopun Kivisen tyytyessä yhteen näytökseen lauantain Näkymättömänä Miehenä.

Sunnuntain aamupalaveri oli neuvottelukabinetissa kahveja ja munkkeja vaille valmis ja vain tiikeribalsamin ja eilisten pelipaitojen ujo tuoksahdus kertoi uuden kisapäivän alkamisesta. Toki neuvotteluhuoneympäristön innoittamaa Veijasta jouduttiin hieman estelemään esittelemästä PowerrrPoint-diojaan ja Salibandyn opetusvideokin jäi vilkaisematta uutuutta hohkanneen VHS:n aiheutettua teknisiä ongelmia.

Valmennus pissi hunajaa huomatessaan pukuhuoneessa kaksi valkoista Wickman-paitaa ja onnitteli itseään seuraavien kaksosten löytämisestä. Mira teki omat johtopäätökset ja päättikin harjoitella pelin ajan tanssiliikkeitään Dance!:n osafinaaliin, josta todistusaineistoa aiemmassa blogipostauksessa. Tästä juttuvinkistä pisteet hovikuvaaja Jartsalle. Toki valmennuksen onneksi 2xWickman ei ole kauempaa kuin Nurmijärveltä haettu. Hanssonithan piti kuitenkin taluttaa hallille aikoinaan hieman kauempaa…


Viikonlopun miinukset:

-          Pron ihmisoikeusjaosto huomauttaa, että Vähäkoskea on selkeästi pidelty kaltereiden takana hirmuisessa nälässä viime viikot. Kentällä kun viiletti pieni eläin ja sen ulkopuolella kului kiloittain vauvaporkkanoita.

-          Salmi innostui loukkiosaston pinkistä/punaisesta (valokuvamuisti pettää – noh, söpö se oli kuitenkin) käsikorusta ja halusi samanlaisen itselleen. Huolto ilmoitti viimeisen menneen epäilyttävästi uutta joukkuettaan pakoilevalle Mintulle ja Tilsu joutuneekin palaamaan pettyneenä kehiin samoin tein.

-    Jopa liiganaisten blogissa toivottiin seuraavaa raporttia vasta Oulun matkan jälkeen, mutta mitäpä laitoitte salasanat jakoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti