maanantai 29. lokakuuta 2012

Mikä meininkii..!?


Valmistautuminen viikonlopun peliin alkoi luonnollisesti jo hyvissä ajoin ja Oulun reissun lentomatkan business-luokan tarjoiluistakin oli toivuttu, toiset hieman hitaammin tosin. Perjantain treeneihin pääsivät paikalle talvirenkaineen myös ikkunattomat ihmiset, sillä kaikkien onneksi puolet suomalaisista kertoi Facebookissa lunta todellakin satavan. Hallissa väriä iltaan toi eräänlainen hiilikuitusade, sen verran tarkasti L. ”Haninpoika” Hietamäki toteutti ohjeistusta ”Vedetään hullun kovaa”. Rangaistuksiahan napsahti totutusti jälleen saman tien. Loppuharjoitukset Salmen mailalla, jotta reisihapotus matalassa asennossa olisi maksimaalinen ja syyskauden ajan korkeintaan yksi Vauhtihirmun mehujuoma per ottelu.

Jotain juomaa olisi tarvittu lauantaina heti pelitapahtuman alkuun, kun Kivinen päätti (ihan itse) tuoda makupalan ensi vuoden omakustanteisesta kalenteristaan pukuhuoneeseen. Kivinen korostaa, että kokonaisen kalenterin julkaisu jätetään aivan tämän vuoden loppuun, mutta jos plagiointeja ja vuotoja mediaan tapahtuu fanien taholta, saatetaan tätä odotettua tapahtumaa siirtää protestina vielä pidemmälle. Joukkue toivoo sormet ristissä, ettei esimerkiksi huollon epäilyttävä innokkuus kuvaa kohtaan kostaudu. Pron hovikuvaajalla on toki oikeudet levitellä tätä materiaalia rajattomasti ja tämän viikon alkulämmöt juoksennellaankin liimaamassa kalenterijulisteita kunnallisvaalimainosten päälle. Ei tietenkään HV:n mainosten.

Survival on juurikin oikea termi tähän kuvaan.
Valmennukselle promokuva onneksi avautui vasta parin pelatun erän jälkeen. Kuvahan tietysti hämmensi valmentajat, valmentajat hämmensivät kentälliset ja yli kolmen minuutin palaveri hämmensi pelaajat. Tällä teemalla suunnistamisen tuloksena ja päivän yhteenvetona lukkoon saatiin lyötyä ainakin pikkujoulupäivä, suihkun ovet, muutamat pohkeet ja todennäköisesti hetkellisesti myös koko porukan ajatusvirta.

Loppuviikosta Pron matkailujaosto lähtee Sveitsiin siirtämään käkikellot ja Lumiat talviaikaan ja muilta otetaan Kinnusen mukaan senkka nenästä. Joukkue kaiveli muistikuvia vanhoista Kummeleista ja toivoo kyseisen senkan lähtevän yhtä kivuttomasti ja ripeästi kuin jojon Potilas Saariselta samaisesta nenulista. 


Viikonlopun päivitykset:

  • Salibandyliigan tilastot muokataan "kunnallisvaalimuotoon", jolloin voittaja on se joukkue/pelaaja, joka on neljän vuoden takaisesta tilanteesta parantanut eniten.
  • Kaikki hallien lähistöillä olevat mittarit muokataan nollalämpötilassa näyttämään +0 eikä -0. Muutoksella ratkaiseva psykologinen vaikutus, jolloin ulos voidaan vielä mennä juoksentelemaan näinkin kylmällä säällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti