tiistai 4. joulukuuta 2012

Järkyttävää pyöritystä


Vihdoin joulukalenteri korkattiin, musiikki pauhasi, jännitys tiivistyi ja juomapulloja etsittiin joukolla. Ei ole muuten tällä kaudella jännittänyt ketään näin paljon. Alkoi hallitsematon pyöritys ja hikivirrassa kalpeni Niagarakin, reisissä hapotti ja tuntui, ettei kotiin pääse ikinä, jos osoitteensa sattuu edes enää muistamaan. Ruuvikin kiristyi matkan varrella monesti. Rypistyksen jälkeen ryhmä totesikin, että huipulle on vielä matkaa.

Noin seitsemän minuuttia.

Tai yhden Greyhound-remixin verran.
(Todentuntuisia flashbackeja tiedossa näistä intervalleista oikeana jouluna eli 20.12.2012 Hartwallilla).

Spinning-tunnille saapuneet kielitaitoiset Prolaiset luulivat kyseessä olevan kevyen lenkin jälkeisen pyörtsäreiden harjoittelun. Paitsi tietysti jo käytännössä lajin ammattilaiset Lehtimäki ja Salmen Tiia. Totuuden (ja parien juoksutrikoiden) paljastuttua alkujärkytyksen alta, unohdettiin kylmästi mailan ja pallon kanssa pyörimiset ja todettiin kauden suurimman haasteen olevan edessä ja rohkeasti joukkio nousi ratsaille. Ennen tuntia yritettiin myös psykologista painetta vähentää kaikin keinoin; hammaslääkärin vastaanotollakaan ei kannata suuremmin vilkuilla niitä ulos tulevia ihmisiä, joten samasta syystä yritettiin käytävällä vältellä edelliseltä tunnilta pois raahautuvia läpimärkiä paitoja.

Urhoollisesti jokainen ylämäki saatiin vedettyä ja ilmeisesti tänään ainakin kaksi joukkueesta on pystynyt kävelemään portaita. Kokemuksen jälkeen kilpapyöräilijöiden lääkkeiden tukkukäyttökin sai uudenlaista perspektiiviä, aiemmin kun nappeja luultiin lajissa vedettävän vain sen takia, että sisätreeneissä maisema vaihtuisi rivakammin. Palkinto Tour de Klaukkalasta odottaa kuitenkin jo kulman takana tonttujen vieressä. Huomenna päästään treenien jälkeen pikkujoulujen makuun ja palanen Hesarin pikkujouluohjeista onkin muokattu joukkueen käyttöön. Toivottavasti TTVK ei vedä herneitä nenään plagioinnista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti