torstai 20. joulukuuta 2012

Maailmanloppu..


Ja taas oli hieman ylimääräistä hälinää valmistavalla harjoitusviikolla. Pikkujoulujen Amazing Racen tuloksista ei enää kapinoitu huomattavasti, mutta treenikalenterin loppuminen jouluun aiheutti joukkiossa epäilyjä maailmanlopusta. Osa jo ehti tilailla bussilippuja kohti Klaukkalaa ja Campoa; nämä kun olivat mainittuina kalenterissa, ja tästä näppärinä pääteltiin, että juuri nämä kaksi kaunista, ihania ajatuksia mieleen tuovaa, lintukotoa olisivat turvassa turmiolta. Supon käytäviltä kuultu huhu kertoo, että poliisi on valmiudessa kaiken varalta, jos väenpaljoutta näissä muutenkin suosituissa turistikohteissa ilmenee. Onneksi Kino Ninnunen saapui taas pelastamaan maailman, joulun ajallekin saatiin ohjelmaa eikä kalenteri lopu näillä näkymin ikinä.
Lauantaina keskittyminen selkeästi kuitenkin kärsi vielä tuhoisaa päivämäärää 21122012 odottelevista tunnelmista – tulevasta treeniohjelmasta kun tosiaan kerrottiin vasta pelin jälkeen. 
Virhe 1.
Päätettiin, että yritetään nyt kuitenkin parhaamme, onhan tässä perjantaihin asti aikaa, ja isketään se pallo sinisen jengin maaliin. Mutta. Niillä ryökäleillähän oli valkoiset peliasut – sekasorto jälleen suunnaton ja kaikki uusiksi. 
Virhe 2.
Todettiin, että enää kaksi peliä, niin sitten koittaa joulu. Pari pelaajaa innostui lahjojen toivossa liikaa ja hankki itselleen saikkua jo sunnuntaille. 
Virhe 3.

Jotenkin selviydyttiin kuitenkin sunnuntain puolelle ilman turpaan ottoa. Lehto raahattiin hallille kuumeisenakin, jotta hämmennyksen tarpeessa saataisiin tukea valmennuksen hallusinaatioille ketjukoostumuksien ja taktiikan osilta. Tämä arpa jätettiin kuitenkin raaputtamatta, sillä valmennus koki Lehdon kuumehöyryiset visiot liian selväjärkisiksi verrattuna omiin kuvioihinsa.

Loput joukkueesta yritti kovasti muistaa olevansa ottelutapahtumassa, mutta tuijotteli lumoutuneina vain Tikkurilan uutuuttaan hohkannutta juomapullon täyttöpistettä. Jo ihanan kuluneen parketin korvanneen pelimaton kohdanneelle joukkiolle tämä oli hieman liikaa, ei makeaa mahan täydeltä kuitenkaan. Täydelliseksi satumaaksi muuttunutta peliareenaa ihmetellessä tunnelma muuttui kentällä yhtä lämpöiseksi kuin Kippilän matkailujaostolla rantatreeneissä (+33 onkin Tikkurilan epävirallinen lämpöennätys tänä talvena). Onneksi joku jossain välissä kävi raapimassa muutaman maalin ja päästiin nopsasti ulkoilmaan viilentymään.

Pyhien jälkeen Rusalla todetaan, onko pakki jumissa lanttulaatikosta vai lanttu jumissa pakilla laatikossa. Sitä ennen koko joukkue toivottaa Mahtavaa Joulua seuraavan kuvasarjan myötä. (Kuvat kotialbumeista, oikeuksia ei kenelläkään, mihinkään.)Kallu, joukkueen leipuri, viettää tunnetusti suloisen disneyjoulun,
josta ei lämpöä, rauhaa ja pumpulia puutu.
Projektin vastaava rakennuttaja A. Aaltonen :) 


Yleensä totuus tulee lapsien, juoppojen ja Hanssoneiden suusta, mutta tällä
kertaa kumpikaan kaksosista ei myöntänyt tämän "joulu"kortin olevan
satavarmasti alunperin heidän ideoima."Jos oikeen pinnistää, niin saankohan kolmoisleuan?
Noh, parempi onni joulun jälkeen!"

Ja näin innoissaan Loisa on joulusta!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti