maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kuka on kingi?

Viime aikoina joukkue on ollut lännessä, idässä ja maassa. Näistä paikoista mukavimmaksi todettiin länsi, jonne suunnataankin seuraavaksi. Valmennuksella oli puolivälierien vastustajan valinnassa kenties oma erityinen syynsä, joka selviää aivan muutaman rivin päästä. Mahdollisen Samppa Linnan äidin tapaamisen lisäksi siis. Myös suora laivayhteys Turusta Ruotsiin hakemaan Krantzia joukkueen vahvuuteen saattoi vaikuttaa asiaan.

Lappeenrannassa syntyi huhujen mukaan jonkin sortin epäuskoa valmentajien ohjeistukseen. "Vedot maalia kohti" on selkeästi väärin rakennettu käsky, sillä tolppahan on osa maalia, ja siihen osuttiin ainakin blogin näkemän kuva-aineiston perusteella. (Toim. huom. tolppaanhan on vaikeampi osua kuin maaliin, joten ei ollenkaan huonosti vedetty.) Harjoitusviikko todennäköisesti vietittiin epäselkeiden ohjeiden ansiosta hyvinkin riitaisissa merkeissä, sillä lopputuloksena joukkue "kivitti" siviiliuhrina loukkiosaston Wickmanin lauantain ottelun alkuseremonioiden Teho-patukoilla. Suurin lataus purkautuikin tähän ja loppuilta tuli lunta tupaan enemmän kuin Foreca varoitti. Ikävin saldo illasta oli Salmen Tiian silmäblokkaus. Blogi toivottaa joukkueen uudelle piraatille pikaista paranemista, #argh#!! Tällä viikolla kehitetään piratismia ehkäisevää toimintaa ja mietitään roolitusta joukkueen sisällä. Salmen opaskoiraksi sekä olkapääpapukaijaksi onkin monia loistavia vaihtoehtoja niin pelaajissa kuin taustajoukoissakin. Toki tehtävät ovat määräaikaisia ja toivon mukaan hyvin lyhyitä, mutta näyttävät erittäin hyvältä ansioluettelossa.

Sunnuntaina pestiinkin sitten kasvot ja muut ruumiinosat. Fiiliksen nostatus onnistui ja olipa jopa sisarusrakkautta ilmassa. Huikean tyttösalibandytapahtuman yhteydessä sai arvailla avausmaalin tekijää ja blogi selkeästi havaitsi veikkauslapun, jossa K.Kujala oli kirjannut (tarkistetusti oikeilla yhteystiedoilla) ensimmäisen maalin tekijäksi E.Kujalan. Lisää sisaruksiahan joukkueeseen muuten tuli lauantain alkuesittelyissä - onnittelemme uunituoreita siskopuolia Lehtimäki, Lehtimäki, Hietamäki.

Tällä viikolla viimeistään kaivetaan kaikki fakta ja fiktio Tepsistä esille ja odotetaan vesi kielellä pleijaripaitoja painosta. Vastustajan kotikaupungista selvisikin hyvin pelottava yksityiskohta jo parisen viikkoa sitten. Yleensähän Suomessa palloilulajien keskuudessa Kuninkaasta puhuttaessa katseet suuntautuvat tiettyyn monisanaiseen futaajaan, mutta ei vaan tässä kaupungissa. Viime lännen vierailulla Sirkus Kippilän ovelasti bongaama aineisto paljastaakin, miksi Suonpää aina potkii pitkin Maaniitun/Campon/Ruskeasuon seiniä ja kyselee kuka on kingi...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti