sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hurja muodonmuutos


Blogi on vetänyt hieman matalampaa profiilia Pron viestintäosastolta karanneen mopon jäljiltä. Kaikkihan tiedämme, että Kumpuniemi jr. venytti Porvoossa maaliverkkoa liigauransa ensimmäistä (ja toista!) kertaa, mutta keltaisen lehdistön tavoin Pron uutisoinnissa saatiin tästä aikaiseksi tuhannes maali. Saman laskuopin ja sisälukutaidon mukaan loppukausi odotellaan, saako E. Kujala tällä kaudella kasaan 40000 maalia...

Tuhansia maaleja odotellessa eiliseen peliin lähdettiin Hurja Ammattimuodonmuutos - realitysarjan kuvausten merkeissä ja tällä kertaa kohteena oli Laitinen. Valtion rahoittama ohjelmasarja työurien pidentämiseksi auttaa, muutoin hyvinkin todennäköisesti syrjäytyviä, nuoria unelma-ammatin löytämisessä. Ja vaikka tämä harteikas ilmestys oli jo valmiiksi portsarin raamit täyttävä, niin kovalla treenillä saatiin taas näkyviä tuloksia aikaiseksi. Blogi onnittelee uusista työajoista ja odottaa innolla ensi viikkoa, kun kuvasta huokuva itseluottamus ja asenne saadaan salakuljetettua kentälle.


Before

After

Samaan aikaan valmennusosaston Suonpää yritti kipeyteen vedoten pysytellä hallin katsomopenkeillä asti ja heti heräsi epäilys (porttiteoriaa soveltaen), että pikkuhiljaa pelien edetessä hänkin etenee kohti ulko-ovea ja ennen kevättä pakenee joukkueesta täysin. Mutta Prostahan ei lähdetä kuin paavi Vatikaanista, vaan nämä valinnat tehdään loppuiäksi. Selittämätön huonokuntoisuus ja epäselvä puhe ei tässä hommassa ole ennenkään ollut haitaksi. Fläpille piirtäminenkin on koettu turhaksi jo kauan sitten lähinnä kuulijakunnan keskittymistason myötä, joten tärisevät kädetkin hyväksytään. Myös joukkueen oman rollaattorin/golfauton hankinta on työn alla valmennuksen ja loukkiosaston yhteiskäyttöön.

Eikä unohdeta helmikuun hienoa juhlatapahtumaa, joka olisi täydellinen arkivapailla lisättynä. Pro on laskiaisen kunniaksi päättänyt laskea

  • sadansia otteluita
  • huumorin ja blogin tasoa
  • M. Hanssonin kehiin
  • oman maalin edessä seisovat pelaajat
  • Myn ja Kallun matikan tehtävät bussissa
  • auringon länteen


Lopuksi vielä huomio eilisen huoltotiimin harjoittelijoille:
Banaanipalojen leikkaaminen veitsellä pukuhuoneessa -> 
hyväksyttävää, täysin normaalia huoltajien piireissä. 
Samaisen veitsen kanssa liikkuminen sekä sen putsaaminen Rusan vessassa -> 
ehkä jonkin verran epäilyttävää, ainakin muiden (liikaa CSI-sarjoja katsoneiden) kanssaihmisten ilmeistä päätellen.

Tänään joukkue lähtee tutustumaan länsirannikkoon ja kerrankin vastustaja ei syö sitä samaa puuroa kuin muutkin, vaan kuulopuheiden mukaan nagei ja munahötöö. Blogi lähettää hurjasti tsemppiä joukkueen matkaan! Ja jos jotain pisteiden lisäksi saa toivoa tuliaisiksi, niin kyllä bussiin aina vielä yksi järjetön tapaus tien varrelta mukaan mahtuu: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti